Apunts biogràfics del Club Trial RC Mallorca

Els dies 9 i 10 de març es celebra a Lluc la primera prova Nacional de Crawler 2024.
Apunts biogràfics del Club Trial RC Mallorca.
El Club Trial RC Mallorca és una Associació Sociocultural presidida per Jorge Roig, bolcada a l’Associacionisme i integrar el món de les Aficions amb la Cultura, la Fe i la Natura. Trial RC Mallorca, es va fundar l’any 2012 on diversos aficionats al món de les aficions, gràcies al Radiocontrol 4×4 i en haver coincidit en un altre grup, van decidir donar forma al que avui coneixem com a tal.

El Club Trial RC Mallorca ha estat des dels seus inicis pioners al nostre país en ser el primer Club legalment constituït per al desenvolupament i pràctica de la Modalitat “Crawler” dins de l’Automodelisme, aconseguint crear una gran afició a Nivell Nacional per a la pràctica d’aquest esport . El Club, va crear les primeres bases per a la regularització i control en competició, bases que són usades encara a dia d’avui. Dins la nostra Associació comptem amb el Delegat Nacional de Crawler i màxim representant a Nivell Nacional (AECAR) i Europeu (EFRA) (Jorge Roig Marin) així com també a l’actual Delegat Regional de Crawler a Balears (Amador Juan Nebot Massanet) Trial RC Mallorca , és també des de fa més d’una dècada l’Organitzador del Campionat Balear de Crawler, i ha estat en 3 ocasions, l’organitzador del Campionat d’Espanya a la nostra Illa. De fet, la primera prova nacional un mallorquí i soci del club oriünd de Campanet , es va alçar no només amb la primera prova sinó amb el campionat d’Espanya, Antonio Miguel Banegas Amengual. El Club també ha estat Co organitzador de la Copa d’Europa.

Actualment, el Club ha crescut molt i ha adquirit múltiples compromisos Socials i Culturals, duent a terme innombrables esdeveniments a nivell insular, cal destacar l’Esdeveniment més important a nivell Balear com és La Mostra d’Aficions a Lluc (Antiga Mostra de Modelisme I Radiocontrol ) que any rere any es consolida com la cita més important per als amants de les aficions en general, on any rere any, se superen no només en nombre de visitants (que superen els 5000 cada any) sinó, per la gran quantitat de Associacions, Clubs, Grups i empreses que hi participen.

A l’edició del 2023 hi va haver més de 200 voluntaris es van exhibir més de 40 modalitats diferents d’aficions, algunes de tan innovadores en aquest tipus d’esdeveniments com és l’Arqueologia, la Naturateràpia o el Ioga. Cal destacar que el Club, ha estat també participa d’exitosos esdeveniments com el Manafreak, Fira de Comerç i entitats Locals, Festes de cinquens a Manacor, dia de les Illes Balears, Fira de Maria de la Salut, Expo Motor Show etc. El Club, posa sempre a disposició dels seus visitants l’oportunitat de submergir-se no només al món del Radiocontrol, sinó del Slot, les excursions, convivències, acampades, visites culturals, tallers i infinitat de jocs, ja sigui desenvolupats per ells o per qualsevol de les associacions amigues.

Finalment, esmentar que la nostra associació, com ja diu la dita que ningú és profeta a la seva terra, malgrat estar fundada al petit poble de Son Carrió (Sant Llorenç des Cardessar) on realment ha trobat el respecte i reconeixement ha estat al Municipi d’Escorca, més concretament a Lluc, on el Santuari de Lluc els ha obert les portes, així com l’Excm Ajuntament d’Escorca, ja que de la mà del Prior Marià Gastalver i el Diaca Toni Moreno tenen la seu espiritual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.