Pressupostos 2024 de l’Ajuntament de Sant Llorenç

L’altre dia vaig demanar a  l’Ajuntament de Sant Llorenç que ens fessin arribar els pressupostos per a aquest 2024 (i s’ha de dir que el mateix dia ja els tenia) per així poder compartir-los a la revista amb tota la població. Me pareixia una bona idea  posar-los aquí i que tothom els pogués repassar, analitzar, lloar, criticar… això ja dependrà dels interessos i opinions  de cadascú. De totes maneres recordau que els pressupostos ja estaven penjats a la web del mateix Ajuntament al portal de Transparència.

Aprofit per convidar als diversos partits polítics a dir la seva. Potser estaria bé saber l’equip de Govern quins punts del pressupost ha volgut  impulsar i per què, i a la inversa, què ha intentat reduir. De la mateixa manera els partits de l’oposició podrien fer saber què canviarien, en què invertirien més o menys, en què estan d’acord o en desacord…  trob que podria ser interessant per a la població. Per convidar que no quedi! La revista sempre està oberta a qui la vulgui usar.

2024 pressupost 2024 per partidespdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.