No m’agraden gens els dilluns

Un savi deia que lo important son es darrers 10 partits, que la resta són per situar-te bé i per aconseguir els teus objectius, hi hem arribat, així que anem a pegar un cop d’ull a la classificació per veure com estan situats els equips:

-El Real Madrid pareix que sí que aconseguirà guanyar la lliga.

-El Girona s’ha colat.

Girona, Barça, Atlético, els bascs i el betis miraran d’entrar a la champions i qui badi s’haurà de conformar amb l’Europa league, que també lluitaran Valencia, Las Palmas i més complicat ho té l’Osasuna, i si no conference. Vila-real, Getafe i Alavés pareix que tendran un final de lliga tranquil. Sevilla, Mallorca, Rayo i Celta faran el posible per no caure a la zona vermella i així aconseguir els objectius de principi de temporada.

Els objectius del Sevilla eren jugar champions, aixi que crec  que lo lògic seria estar al lloc del Girona i el Girona al seu, però futbol és futbol. Finalment crec que Cádiz, Granada i Almeria estan condemnats a baixar, però alerta al Rayo que cau en picat i això és un mal simptoma.

La jornada 28 te aquests resultats:

Alavés-Rayo 1-0, els punts queden a Mendizorroza.

Las Palmas-Atlétic 0-2, els lleons no perdonen res.

R.Madrid-Celta 4-0, llençats cap a la lliga.

Betis-Vila-real 2-3, el submarino es refà de la debacle europea.

Barça-Mallorca 1-0, la diferència és un jovenet.

València-Getafe 1-0, 3 punts pels de Mestalla.

Cádiz-Atlético 2-0, l’Atlético si juga fora sòl perdre.

Granada-R. Sociedad, 2-3 remontada txuriurdin.

Girona-Osasuna 2-0 forts a Montilivi.

Almeria-Sevilla, avui a les 21 hores.

Breus:

Setmana de partits europeus.

Setmana espectacular del Jumbo Visma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.