I Llevantada coeducativa al Puig d’Alanar

Un centenar llarg d’alumnes de secundària de la comarca de Llevant compartiran experiències per fomentar la igualtat i la bona convivència als seus centres.

El pròxim divendres dia 22 de març, a l’antiga escola rural del Puig d’Alanar de Manacor, alumnes d’ESO i Batxillerat dels instituts de secundària de Felanitx, Manacor, Porto Cristo, Capdepera, Son Servera i Artà compartiran una jornada per contrastar i intercanviar experiències en matèria d’igualtat i convivència en els centres educatius.

Tallers, xerrades, intercanvis d’experiències, debats i dinàmiques de caràcter lúdic són algunes de les activitats que, acompanyats dels seus professors, es faran al llarg de tot el matí en aquest entorn natural dels afores de Manacor.

Aquesta iniciativa sorgeix del grup de coordinadors de les respectives comissions per a la Igualtat i la Coeducació dels sis centres, que des del curs passat estan en contacte permanent per dur a terme iniciatives conjuntes i compartides en matèria de coeducació. També hi participaran tècnics del programa Convivèxit, de la Conselleria d’Educació, que aportaran material i experiència per al bon desenvolupament de la trobada. L’Institut Balear de la Dona també col·labora en la trobada amb aportació de material divers.

L’Ajuntament de Manacor, a més de cedir l’espai, també hi ha col·laborat a través  del seu Departament d’Igualtat, tant en termes logístics com materials. 

Amb aquesta primera convocatòria es pretén crear una xarxa que permeti la interelació d’alumnes a nivell comarcal, establir contactes entre ells i promoure noves iniciatives conjuntes en favor de la bona convivència, la igualtat i la cohesió entre centres.

Montserrat Santandreu Ginard (Ies Llorenç Garcies i Font)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.