Nova edició de Les Chopin Sessions 2024 del Conservatori Municipal de Felanitx

Com ja es ve fent des de fa prop de deu anys, el Conservatori Municipal de Felanitx, juntament amb l’Ajuntament i el Centre Cultural felanitxer, han organitzat una nova edició de les Chopin Sessions. Un projecte que tendrà lloc entre els dies 2 i 7 d’abril i que un altre any, convertirà el Conservatori de Felanitx en un punt internacional de reunió on confluiran professors i concertistes de piano de renom europeu i joves estudiants d’aquell instrument, arribats a Felanitx des de diversos punts d’Europa expressament per tal d’ampliar els seus sabers al costat d’aquells mestres.
Aquest any, participaran de les masterclasses i de les audicions que s’organitzen al conservatori felanitxer a l’entorn de les Chopin Sessions, una dotzena de pianistes que, a dia d’avui, cursen estudis de piano a universitats i conservatoris de països europeus i que són naturals de: Xina, Japó, Hong Kong, Polònia, Pakistan, Bèlgica, Suïssa i Espanya. Un grup de joves pianistes talentosos que al llarg de la primera setmana d’abril, al Conservatori de Felanitx rebran preuades lliçons de pianistes de reconegut prestigi a nivell europeu (habituals d’aquell projecte), com són: Jacques Rouvier (professor de la Universität Mozarteum Salzburg d’Àustria), Piotr Machnik (professor de l’Academy of Music in Kraków de Polònia) i Oscar Martín (professor del Conservatori Superior de Sevilla). Fer constar que, com és costum, els participats d’aquell curs oferiran un seguit de concerts d’entrada gratuïta a l’auditori del Conservatori Municipal de Felanitx (c/ Rector Planas, 38), seran els dies 3, 4 i 5 d’abril a les 19:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.