L’Obra Cultural Balear de Manacor presenta la conferència “Arxius familiars i memòria fílmica”, així com la projecció del film “Somni”.

El dilluns, 25 de març, tindrà lloc al Teatre La Fornal de Manacor, a les 20 hores la conferència “Arxius familiars i memòria fílmica”, i la projecció del film “Somni”.

L’acte, està emmarcat dintre de l’espai “Els Dilluns de l’Obra”.

La conferència anirà a càrrec de Carme Galmés, arquitecta i integrant del Cinemaclub 39 Escalons i Mireia Iniesta, professora de cinema i llicenciada en filologia romànica i italiana.

 

Sinopsis de “Somni”

 

Al camp mallorquí, dues nines es conten confidències mentre el seu germà dorm. La casa i les runes d’una escola es converteixen en escenaris dels seus jocs on vida i somni es van entremesclant.

 

CARME GALMÉS.

De formació arquitecta i integrant del Cinemaclub39 escalons de Manacor (illes Balears). Autodidacta en el món audiovisual. Ha realitzat cursos i tallers amb diferents cineastes (José Luis Guerin, Michel Gaztambide, Oliver Laxe, Manuel Muñoz Rivas, Fernando Franco, Víctor Erice, Paulino Viota, Diana Toucedo, Pedro Costa, Andrés Duque…) “Somni” és la seva primera obra. Va ser seleccionada en la secció Punto de Encuentro de la 66 edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI) i a la 35 edició de la Semana de Cine de Medina del Campo.

 

MIREIA INIESTA

Llicenciada en Filologia Romànica i Filologia Italiana per la Universidad de Barcelona. Máster en Cine i Audiovisual Contemporani por la UPF. Professora de cine i gènere a l’escola “Educa tu Mirada”. Professora de l’Escola popular de cinema de la Federació catalana de cineclubs. Professora de cinema espanyol en CEA, Study Abroad. Programadora del cineclub 39 Escalons. Vicepresidenta de la Federació Catalana de Cineclubs. Crítica de cine feminista i col·laboradora en Trànsit, Cinergia, Shangrila, Solaris i el Destilador Cultural. Socia de CIMA.Membra d’ ACCEC. Actriu a “La Academia de las Musas” (2015) de José Luis Guerin i en el curt: “Aniversari” (2016) de Judith Collel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.