Cronica: Cardassar-Algaida.

Traballlada victoria a es Moleter (2-1).

S’enfrontave el Carde lider a un equip de davers mitjan tabla i va haver de suar  per que els tres punts quedasin a casa.

A la primera part no es veren gols, passaren els primers 45 minuts i l’arbrite enviava els dos equips als vestidors. Va ser a la reanudacio qquan, en una badada de la defensa llorencina posava els locals per darrera en el marcador. Sabent la derrota del segon clasificat havia d’intentar donar la volta al marcador. Primer empatava i llavors a base d’insistència,  a les acaballes, a la treta d’un corner el defensa llorençi Pau.Soler feia el definitiu 2-1 que donava els punts als de Sant LLorenc  permitent, així. gaudir d’una setmana mes del primer lloc.

Carlos.Sainz jr s’imposa a Melburne.

J.Martin a moto gp,Aron .Canet moto2 i Dani Holgado a moto 3 guanyen.

Presentacio del llibre “Nadie se arrepiente de ser valiente” de V.Torrecilla aquest dimarts a l espai36.

Es jugara la East Cup amb participacio de equips del Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.