Nous concerts el Convent de Sant Vicent Ferrer de Manacor amb els organistes Bàrbara Duran i Pau Oliver

L’Associació d’Amics de l’Orgue del Convent, en col·laboració amb l’IMAS presenta el divendres dia 19 d’abril a les 11.15h un concert comentat a càrrec de l’organista Bàrbara Duran, de 30 m. de durada.
Dia 20 d’abril a les 20 hores, el Convent de Sant Vicenç Ferrer acollirà un nou concert. La proposta, jove i fresca, és a càrrec de l’organista Pau Oliver, que tocarà peces de diverses èpoques, entre elles pecs dels compositors Juan de Cabanilles, Nikolaus Bruhns i J. S. Bach.
Però també presentarà una part de repertori contemporani, amb participació d’elements d’electrònica que intervindran, en directe, amb el so de l’orgue. El més interessant, però, és l’aportació de dansa contemporània a càrrec de la ballarina Andreu Roures, que a la part de peces més actuals oferirà una improvisació coreogràfica sobre el material musical, part del qual seran composicions prèvies del mateix Pau Oliver amb una part, també, d’improvisació.
Pau Oliver es va formar, primerament, a l’Escolania de Lluc. Posteriorment va estudiar a la Factoria de So de Santa Maria i després a l’Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona, on ha seguit part de la formació en Musicologia.
Els concerts són amb format Eixit, entrada amb donació voluntària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.