Mudança a Ca S’Escaleta

Els propers dies 22, 23 i 24 d’abril es durà a terme la mudança dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Llorenç, ubicats a Ca S’Escaleta, cap les dependències del mateix Ajuntament. El motiu és la reforma interior de l’edificació municipal per tal de suprimir les barreres arquitectòniques i d’altres millores. Les obres han estat objecte d’una subvenció per valor de 338.545,14€.

Per aquest motiu el Carrer Major estarà tancat al trànsit rodat des del dia 22 al 24 d’abril entre les 8:00 i les 16:00h des del Bar Olímpic fins a la Plaça Nova. Així mateix, el Carrer Clavell romandrà tancat a hores puntuals segons necessitats del servei de descàrrega (part del mobiliri de ca s’Escaleta s’emmagatzamarà a l’arxiu) aquests mateixos dies.

Pregam disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.