El gol fantasma

Diu J.Tebas que la tenologia del gol no li agrada perquè s’utilitza poc i és molt car i pot tenir errors.  Això és el mateix que els airbags: no s’ultiliza quasi mai, són cars i no mos garanttizen salvar la vida en cas d’accident o  sa roda de recanvi que tanmateix cridarem sa grua i que se faci càrrec s’assegurança, però a ningú si li ocorr en comprar un cotxo dir que els llevin i així serà més barat.

Jo no sé si era gol, supòs que pels culers gol claríssim i pels merengues la pilota no travessà  la retxa per complet. Per ventura estarem estona a viure una situació així però cap dels dos equips es mereixen tenir cap tipus de dubte i molt manco una de les grans lligues fer es ridícul davant tot el món, així que tecnologia de gol ja!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.