La Biblioteca de sa Coma celebrà la setmana de Sant Jordi plena d’activitats

La biblioteca de sa Coma ha celebrat Sant Jordi 2024, com no podia ser d’altra manera, amb un bon grapat d’activitats per a totes les edats.
Vàren començar la setmana passada fent els clubs de lectura infantil. Els infants de segon fins a sisè del CIP Punta de n’Amer anaren a la biblitoteca per dur a terme la quarta tertúlia del curs. Aquesta vegada l’activitat era conduïda per la bibliotecària Antònia Brunet.
Continuàren amb un taller de dinamització lectura El viatge a càrrec de Susanna Turon. Aquesta activitat està emmarcada dins el projecte Confluències, una abraçada entre cultures organitzada per ISCOB Balears i al qual participa la biblioteca de sa Coma juntament amb 7 biblioteques de l’Illa.
Acabàren la setmana amb el Club de lectura d’adults, el llibre a comentar fou La néta del senyor Lihn, i la’ctivitat fou conduïda per n’Eulària Arlés.
Al llarg d’aquesta setmana han fet diversos contacontes, amb n’Arantxa Riera vàren cantar un conte pels infants de 2-3 anys de l’escoleta de na Pol i amb Conte Contat els infants d’infantil del CEIP Punta de n’Amer gaudiren de la història del Cavalleret Jordi.
I per acabar la setmana els nins i nines vàren poder disfrutar d’un taller de fang de la mà de na Cati Marquès de Baobab, fet el seu propi drac.
Va ser una setmana de contes, històries i llegendes, en definitiva una setmana plena de llibres i bons moments, cordinats de manera eficaç per la dinàmica bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.