Celebrada la primera marxa solidària contra el càncer a Sant Llorenç

El passat dissabte 8 de juny es va celebrar la I Marxa solidària contra el càncer a Sant Llorenç organitzada per l’Associació Espanyola contra el càncer Illes Balears i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Amb més de 450 inscripcions la marxa va ser tot un èxit en la que l’ambient festiu i familiar van ser els protagonistes.

Des d’aquí volem agrair a totes les entitats, empreses i particulars que ho van fer possible: Granots i Sopes, Empaparrats, Ses Paparres, Malalts de Turmell, Transvia Med, Llevant Events, Restaurant S’Estació, Forn Ca n’Amer, Forn Es Molí, Pastisseria Ca Ses Bessones, Forn Can Benyó i Forn Can Mateu Coca.

Prement aquí trobareu un enllaç a Facebook amb fotos.

Esperam poder repetir!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.