Celebrada la XXVII edició de la Fira Agrícola i Ramadera 2024 de Son Servera

El diumenge 9 de juny, el sol i una bona temperatura van dibuixar un dia meravellós per gaudir de la XXVII Fira Agrícola i Ramadera 2024, i que enguany recull el nom de «Fira de Ses Llengües». A les 10 del matí el batle de Son Servera, Jaume Servera i el regidor de Fires, Pep Miquel Servera, van rebre al director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés i el conseller Insular de Turisme, el calamillorer José Marcial, envoltats de la resta de regidors de l’ajuntament.
A la mateixa hora va començar el ja tradicional concert de l’Escola Municipal de Música de Son Servera. Els Xeremiers des Puig de Sa Font també un any més van donar el sus a la fira amb el seu recorregut pels carrers de la vila.
La Fira d’enguany ha mostrat una abundant oferta de temes: el Fironet Artesanal i Empresarial que ha vestit l’Avinguda Constitució, el I Concurs de Llengua amb tàperes, la decoració arreu del poble dels estampats de llengües, la Fira del Medi Ambient, la Mostra de vehicles antics del nostre col·leccionista Toni Batle, l’Exposició de Bonsais, la Mostra de Jocs amb materials reciclats, la col·lecció de carros i eines de foravila a les Cases de Ca s’Hereu i una mostra de cuina dels bars i restaurants del poble. A més també hi va ser present la paredeta de la Junta Local l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Son Servera que presideix Xisca Mas.
Enguany la Fira ha tornat a oferir la seva millor versió com feia anys que no passava i és que la coordinació així com la involucració de moltes empreses, associacions i voluntaris i voluntàries de Son Servera ha fet possible aquesta fita tan important com ha estat viure i mostrar als visitants una de les millors Fires de Mallorca.
Des de l’Ajuntament de Son Servera, volen donar les gràcies a tots i a totes que ho heu fet possible. Sense el seu esforç avui no hauria estat possible una fira tan especial com és la Fira Agrícola i Ramadera de Son Servera. Enhorabona a l’ajuntament, els organtizadors, i els feriants que hi participaren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.