Nova temporada dels Concerts d’Estiu a l’Orgue del Convent de Manacor

Dia 1 de juliol a les 12, començà la nova temporada de concerts. El 2017 va veure com aquest cicle de concerts d’estiu començà la seva existència. El 2023, es va afegir la possibilitat de fer una breu visita comentada a l’orgue, amb sortida al pis superior del claustre, per a visitants i locals interessats en veure la restauració i com és el funcionament d’un instrument d’aquesta magnitud.
L’Organista Pau Oliver és l’encarregat de començar dilluns 1 de juliol del 2024 amb aquesta nova tanda de concerts estiuencs. Seguiran , per ordre d’intervenció, Aina M. Perelló (8 juliol), Klaus Stehling (15 juliol), Toni Balaguer (22 juliol), Sabine Bayer (29 juliol), Francesca Suau (5 agost), Ruth Albrecht (12 agost), Dorotea Grebe (19 agost) i Bàrbara Duran (26 agost).
Els concerts comencen a les 12 i tenen una durada de 30 minuts.
L’Equip directiu de l’Associació d’Amics de l’Orgue del Convent convida a tots els manacorins i visitants interessats a gaudir d’aquesta experiència d’immersió musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.