Noves aturades violeta a les línies de bus del terme de Sant Llorenç

El passat 25 de Juny la Junta de Govern va aprovar, a proposta de la Comissió tècnica d’Igualtat, remetre al Consorci de Transports de Mallorca la Petició d’aturades violeta en la línia 401 entre els nuclis de s’Illot i Cala Millor, i les línies 411, 412 i 417 en el tram del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquesta petició s’emmarca dins el compromís de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per posar fi a la violència contra les dones. En aquest mateix sentit volem destacar que durant aquest primer any de legislatura hem creat i posat en marxa les Taules Locals de Coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes que ens permetran, esperem en breu, comptar amb la figura de personal tècnic en igualtat. Hem posat de relleu la tasca de dones llorencines amb el projecte “Dones Pioneres”, hem creat un enllaç amb recomanacions per la igualtat que està a l’abast de tots i totes al web de l’Ajuntament, hem comptat amb la presència de la Doctora Rosa Isabel Rodríguez i Beatriz Verdera Izquierdo, hem fet tallers d’autodefensa, cartelleria, contacontes, espectacles teatrals i de dansa i un llarg etcètera.

El nostre compromís amb la igualtat i contra la violència és ferm i continuarem fent feina per posar en marxa idees i accions que posin fin a la violència contra les dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.