Celebrat el Fi de Curs dels alumnes de l’Acadèmia 440 Aula Musical a Manacor

Els passats dies 23, 24 i 25 de juny, l’Acadèmia 440 Aula Musical en seu a Manacor i Cala Millor va celebrar els seus concerts de fi de curs de piano i bateria, amb un total de nou actuacions. Aquest any, les audicions van estar ambientades a París, transportant-nos a la màgia i l’elegància de la capital francesa.
La directora de l’acadèmia Rosa Carbonell i les professores i professors volen expressar el seu agraïment a la Sala La Fornal , per acollir-les i proporcionar un espai perfecte per a aquests esdeveniments especials. També volen agrair de tot cor a les famílies i al públic assistent pel seu suport incondicional i entusiasta. I per suposat, un agraïment especial als alumnes, que van demostrar il·lusió i dedicació en cada nota interpretada. Gràcies per compartir aquests moments únics amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.