La Ludoteca Es Jardí va animar un any més el mercat de Sa Coma

El passat divendres 28 de juny, van tornar els jocs tradicionals el mercat de Sa Coma amb la Ludoteca Es Jardí, que presentà diferents jocs tradicionals construïts artesanalment amb fusta reciclada. L’activitat entra dins del marc de dinamització del municipi per part de comerç.
La regidora Delegada de Sa Coma, Emilia Díaz-Asensió, ens va informar que La Ludoteca estava prevista per a primer de maig però va d’ajornar-la a causa del mal temps. Es va fer coincidir amb el final del curs escolar dels infants.
Està previst fer-ne una altra per les festes de Santa Maria de Sa Coma al mes de setembre.
Durant tot l’estiu el mercat nocturn de Sa Coma comptarà amb altres activitats musicals adreçades a diferents públics entre elles dos concerts a càrrec del grup llorencí Sax King Nova i un altre amb Lucía Nebot i Pau Vallbona, tots ells al mes de Juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.