Intens final de curs de l’Escola Municipal de Música de Capdepera

Com és habitual en qualsevol centre educatiu el més juny és mes amb moltes activitats. En el cas d’un centre artístic això es tradueix en actuacions i posades en escena que sovint recullen la feina feta durant tot el curs.
L’oferta formativa del centre és variada i diversa per això les actuacions que s’han succeït durant aquestes darreres setmanes així ho han estat.
A finals de maig va ser el torn de l’alumnat del programa de música i comunitat, programa que es desenvolupa conjuntament amb el CEIP S’Alzinar, amb una fantàstica i emotiva actuació al Teatre de Capdepera on es pogué gaudir de violins i violoncels per una part i bombardins i trompetes per l’altra.
Abans de tornar als escenaris, el professorat de l’Escola de Música va rebre tot l’alumnat de 1r i 2n de primària del municipi per a compartir una mostra d’instruments i apropar així l’oferta formativa del centre.
I ja ben entrat al juny, avaluacions i audicions de grans i petits amb diferents concerts i sessions de portes obertes. El 15 de juny el Centre Cap Vermell acollí un fantàstic concert dels conjunts instrumentals que dedicaren a la música d’Anime. El 22 al matí, per celebrar el dia de la música, concert de combos i coral a la Plaça Castellet i per tancar el curs, doble funció del programa de teatre musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.