Sant Llorenç des Cardassar al capdavant de la recollida selectiva

La passada setmana a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor es va ver entrega de les bonificacions i diplomes de la tarifa diferenciada als establiments hotelers del nostre municipi.
El guanyador ha sigut l’hotel Cala Millor Garden, que ha assolit una quota de recollida selectiva del 91% durant l’any 2023.
Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç volen donar l’enhorabona i agrair la feina ben feta per part de l’establiment guanyador i també de tots els participants.Aquest acte forma part de les accions que du a terme durant tot l’any l’Ajuntament de Sant Llorenç quant a medi ambient i sostenibilitat, i enguany han contat també amb les jornades de neteja de residus a Sa Punta de n’Amer, la participació en la campanya re-uniform de reciclatge dels uniformes de la policia local i la brigada municipal, els tallers als horts socials, els tallers mediambientals als centres educatius i la participació en l’Energy Challenge Sant Llorenç per generar energia neta amb el pedaleig de l’alumnat.
El passat mes de març l’àrea de Medi Ambient, representada per la tècnica de Medi Ambient, Laura Alonso i el seu regidor, Joan Mestre van ser presents a una trobada a Galícia, on el municipi va presentar una ponència per mostrar i exposar el mecanisme del nostre municipi per aconseguir aquestes bones xifres pel que fa al reciclatge i recollida selectiva, que són un referent per aplicar a altres municipis.
Declaracions del regidor de Medi Ambient i Turisme, Joan Mestre: És per a nosaltres un orgull poder aconseguir unes xifres tan altes de recollida selectiva, sobretot al que fa referència a hotels, que implica una feina en cadena, i que moltes persones, cadascun al seu departament ha de fer les coses ben fetes. També estam molt contents de la feina que fan tots els ciutadans a casa seva, que també és una tasca a fer dia a dia.
Joan Mestre, també va voler agrair la implicació i la conscienciació que tenen els ciutadans de Sant Llorenç i va matisar, que aquesta feina, aquest granet d’arena que aportam cadascú de nosaltres, és el que fa que poguem construir un futur millor, compromès amb el medi ambient i amb la sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.