Deute il·legítim

Des de fa molts de mesos els governants que apliquen polítiques de reducció del dèficit a base de retallar sous i drets socials ens diuen que si estam així és perquè hem estirat més la cama que el llençol i hem viscut per damunt de les nostres possibilitats, ens hem endeutat i ara toca pagar, retornar els doblers. Tota la culpa la tenim nosaltres pels excessos que vàrem cometre.L’altre dia, a través d’un correu electrònic, m’arribaren les imatges d’una intervenció d’una diputada a les Corts Valencianes en la sessió del passat 26 de setembre. Mònica Oltra, de la Coalició Compromís, capgira completament aquest discurs i reclama que no es pagui el deute que té contret l’Estat i les Comunitats Autònomes i ho fa en base al següent raonament: si un deute és il·legítim, no s’ha de pagar. I el deute que s’ha contret és il·legítim perquè no s’ha fet per al bé de la ciutadania sinó per al benefici d’una capa social: la dels poderosos.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada