Paròdies del Gangnam Style

Si alguna cançó s’ha fet famosa darrerament, i sobretot el seu ball, aquesta ha estat la de Gangnam Style. Més enllà de la seva qualitat musical (totalment discutible), no podem deixar d’obviar que s’ha convertit en tot un fenomen social, segurament pel seu ritme fàcil i ballable; cert exotisme (prové de Japó Corea del Sud); i un ball que de tant diferent a la resta es converteix en graciós.

Per això en aquest article faré un repàs a les paròdies humorístiques que s’han realitzat arreu del món d’aquest divertit videoclip (el més descarregat a nivell mundial):

Començarem  per ca nostra, que no ha viscut aliè a aquest fenomen (és el que té Internet, per molt que estiguis tancat a una roqueta no deixes de participar dels esdeveniments mundials) i a Manacor, concretament al bar Can Lliro, se’n va fer una versió realment divertida amb la lletra traduïda al català.El nostre company Serafí Lliteras ja va posar aquest vídeo a Card.cat ara fa unes setmanes, però no està de més recordar-lo:

Continuam amb una simpàtica versió de la cançó protagonitzada ara pels personatges de la sèrie de dibuixos animats Pocoyó.  Al·lucinant l’agilitat per moure’s d’aquests éssers de ficció:

Per acabar (i no esgotar el personal, perquè de paròdies en podríem trobar  encara moltes més) us present el Mas Style, procedent de la sèrie humorística de TV3 Polònia. I és que els catalans poden tenir molts de defectes (supòs que com tothom), però una cosa sí que tenen: la seva capacitat d’autoparodiar-se i enriure-se’n de si mateixos. Una qualitat molt bona i no molt abundant… Ho demostren aquí amb aquesta versió també traduïda al català en què parodien els desitjos independentistes del president de la Generalitat, Artur Mas.


I res més, aquest article només ha pretès fer un poc més lleuger el dilluns als nostres lectors i proporcionar-los un petit somriure (si ho hem aconseguit ja ens donam per contents). Per cert, si algú li fa ganes comentar encara més paròdies de la mateixa cançó, pot deixar l’enllaç a través dels comentaris.

7 comentaris a “Paròdies del Gangnam Style

 1. Pau, avui en dia si no has fet una paròdia del Gangnam Style no ets ningú, així que jo propòs que la gent de card.cat en facem una i que el que faci de protagonista de la cançó sigui en Tomàs. He dit 🙂 .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Te refereixes a en joan tomas, es nostre enginyer informàtic, no? Té unes grans habilitats dansaires.

   En tomàs martínez, però, pot aportar la seva angelical veu al tema

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • No, jo em referia a en Tomàs. Però si el senyor informàtic s’ofereix també em va bé! .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
    • Senyor ENGINYER informàtic….Serafí, m’has de deixar que te corretgeixi perquè t’has deixat es substantiu, que és lo més important.

     VN:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: 0 (de 0 vots)
     • Molt beeeee senyor enginyer. Ara ja estic dubtant si ets una libèl•lula o un escarabat piloter…

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)
     • Si el preu que s’ha de pagar, perquè a una persona que ha invertit el seu temps en una alta formació se li reconegui la seva qualificació professional (la que li toca, ni més ni menys), és que en aquesta revista se’m titlli de ‘piloter’, te puc assegurar que pagaré aquest preu ben gustosament.

      VN:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada