Politiqueig

El sr. Bauzá deixa ben clara la necessitat d’eliminar personal públic perquè en sobra molt. D’acord. Però no s’atura a pensar que si sobra molt de personal públic, és perquè sobren molt de polítics? Una cosa va lligada a l’altra.

Senyors polítics, per favor, quan acabau de dir beneitures, animalades, i d’intentar insultar la nostra intel·ligència, almenys estireu la cadena, i no farà olor.

Una al·lota està tramitant papers a Madrid.  El funcionari:

– Española?

– No, catalana.

– Pues española.

– Ho sent, he dit catalana.

Una estona de lluita, fins que aquell home agafa el passaport i li diu:

– Mire que pone aquí.

Aquella al·lota agafa es passaport, el mira, i li contesta:

– Ah!, sí! Que caduca el 2014.

 

Un altre politiqueig:

El sr. Rajoy crida al nostre President i li diu: Veiam, que m’han dit?. Trobes que vos tractam malament a les Balears? No, que va! no ho han entès bé. Jo vaig dir: M’agrada molt es tracte de Madrid a les Balears.

Tranquils. Malgrat el PP podeu estar segur que en sortirem de la crisi. Mai no serà com abans, però tal vegada ens haurà servit de lliçó: Un Estat de gent treballadora que vota la dreta!….O bé ens falta una brusqueta, o la dreta, com que és  tan punyeta, ens sap dur enganyats a la seva era.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada