Què en trobau?

Han passat dos anys d’aquesta legislatura i les obres a sa Teulera continuen aturades. Els solars foren adquirits fa sis anys (2007) per fer-hi equipaments esportius. La mala sort va fer que l’empresa adjudicatària fes fallida i Ies obres quedassin aturades. Si se varen adjudicar els doblers deuen ésser-hi. No hi ha cap alternativa per poder-les acabar?

I tu què en trobes?

Un comentari a “Què en trobau?

  1. Q usin els doblers per coses més necessàries. I mirau q som esportista… Però dues o tres pistes de tennis més (la d’ara sempre està buida) i un camp de futbol 7 nou me pareix excesiu per un poble com St Llorenç. Com a molt n’hi faria una de padel i, si voleu, reformar la de tennis.
    Si no, caurem en els errors d temps passats q ens han duit a la crisi actual… Quan en una illeta com Mallorca tothom volia el teatre davant ca seva, el poli, la piscina…

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada