Manifestació contra el tancament de la ràdio i la televisió de Mallorca

Coincidint amb la commemoració del 12 de setembre més d’un centenar de persones (treballadors i representants de diversos col·lectius) es manifestaren davant el Teatre Principal de Palma

Treballadors i ciutadans es manifestaren contra el tancament de la ràdio i la televisió de Mallorca

Més d’un centenar de persones es manifestaren davant el Teatre Principal de Palma per protestar contra el tancament de la ràdio i la televisió de Mallorca. Un fort contingent de la policia nacional i la policia municipal acordonaren la zona i impediren que els manifestants poguessin acostar-se als polítics que arribaren al teatre per celebrar la festivitat del 12 de setembre.

María Salom, Pere Rotger, Antonio Gómez, Mateo Isern i José Ramón Bauzá foren escridassats pels manifestants que reivindicaren el manteniment de la ràdio i la televisió de Mallorca i acusaren al PP de contribuir a la crisi amb el tancament d’una ràdio i una televisió que, de forma directa o indirecta, donen treball a moltes persones.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.