El batle de Manacor té tot el dret …

EL BATLE DE MANACOR TÉ TOT EL DRET D’ANAR DAVANT, DARRERA, AL COSTAT O BEN ENFORA DE LA PLATAFORMA PEL TREN DE LLEVANT, PERÒ HO HA DE FER SENSE DIR MENTIDES.

El Batle de Manacor ha declarat que no va assistir a la reunió convocada per la Plataforma pel Tren de Llevant perquè no va ser convidat. Com que ja se sap que s’agafa més aviat a un mentider que a un coix, aquí teniu còpia del correu electrònic enviat per la Plataforma al batle.

Correu electrònic enviat per la Plataforma pel Tren de Llevant al batle de Manacor

Aquest correu, difícil de llegir en aquesta imatge, convida al batle de Manacor a la signatura del manifest, que se li adjunta, i a la roda de premsa posterior.

Des de la Plataforma pel Tren de Llevant no volem entrar en baralles ni polèmiques. Volem fer feina perquè el tren arribi a totes les poblacions del Llevant de Mallorca, es reanudin les obres i el Govern de l’Estat faci efectiu el conveni signat. Per això, demanam al batle de Manacor que s’afegesqui a les reivindicacions dels batles de la comarca, signi el manifest, si hi està d’acord, i convoqui als ciutadans manacorins a participar de la marxa i de l’acte reivindicatiu del proper 6 de novembre.
Plataforma pel Tren de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.