El dia de les Verges me varen fer arribar aquesta recepta per fer bunyols, ràpids, sense complicar-se la vida. Les autores són na Catalina Amengual i na Margalida Busquets, de fora poble.
Ingredïents:
- ½ litre de llet
- 1 sobre de de puré de patata
- 150g de farina
- 2 ous
- 1 paquet de llevadura canari
- 2 cullerades de saïm o mantega
- 2 cullerades de sucre
- Oli de girasol (per fregir)
Procediment:
-
Encalentir la llet sense que bulli i aturau el foc
-
Afegir el puré de patata i remenar
-
Posar el saïm, el sucre, i els ous.
-
Remanam i posar la farina i la llevadura poc a poc.
-
Fer els bunyols i fregir amb oli abundant.
Estaria bé que si teniu altres receptes les féssiu arribar a card.cat.
Molt bona la recepta, pareix fàcil de fer. Però no diu de quina tipus de farina ha de ser.
M’ha vingut de nou que hi posassin puré de patata, sa meva padrina hi posava patata bollida i monei. Veient aquest bunyols, una idea per fer un curs de cuina al centre d’adults podria esser reposteria de sempre, orellanes, bunyols, ensaïmades (ja es fa), pa de monei, managot farcit dolç, menjar blanc….perservar la nostre cultura mitjançant la cuina tradicional
M’ha vingut de nou que hi posassin puré de patata, sa meva padrina hi posava patata bollida i monei. Veient aquest bunyols, una idea per fer un curs de cuina al centre d’adults podria esser reposteria de sempre, orellanes, bunyols, ensaïmades (ja es fa), pa de monei, managot farcit dolç, menjar blanc….perservar la nostre cultura mitjançant la cuina tradicional
No sé quina farina empren, però ho demanaré.