Reunió a Sant Llorenç de la Plataforma pel Tren de Llevant

Ahir vespre, a la Rectoria de Sant Llorenç, es reuniren representants de diverses entitats de Sant Llorenç, Son Carrió i Sa Coma amb el representant de la Plataforma pel Tren de Llevant i el batle de Sant Llorenç per explicar els detalls de la 8º marxa pel Tren de Llevant.
La reunió, molt cordial, serví per explicar com s’estructurarà la 8ª MARXA REIVINDICATIVA PEL TREN. Les dades més importants són:

Data. 6 de novembre de 2011.

Foto

Sortides: De Manacor (10,15 h), de Sant Llorenç (11 h), de Son Carrió (11h) i de Sa Coma (11h). També hi haurà sortides des de Cala Rajada, Capdepera i Artà.

Marxa: Per la carretera. S’ha de dur armilla reflectant. La marxa estarà custodiada pels serveis de la Guàrdia Civil i les policies locals dels municipis.

Lloc de concentració: Son Servera. Es pont d’en Calet. Des d’allà s’anirà a la plaça del Puig de sa Bassa (Müller), on tendrà lloc l’acte reivindicatiu i la lectura del MANIFEST d’aquesta MARXA 2011 (serà devers les 13h).

Hi haurà servei de BUS d’anada i tornada per les persones que no puguin fer la marxa a peu. El Bus sortirà dels respectius punts de la marxa.

Si voleu dinar a Son Servera heu de dur pa taleca. SI fa bon temps hi haurà torradores. Hi haurà servei de BAR.

Es va fer una convidada extensiva a totes les persones i entitats que hi vulguin participar. L’objectiu és clar: que es reprenguin les obres del tren.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.