Han desaparegut les pancartes

Nota de premsa de LA PLATAFORMA PEL TREN DE LLEVANT
Respecte a la desaparició de les pancartes anunciadores
de la MARXA de dia 6 de NOVEMBRE

Per què? ens demanam aquest grup d’homes i dones que formam part i posam cara i ulls a la Plataformapel tren de Llevant.

Hem estat insultats des de diversos foros d’Internet per defensar una modalitat de transport col·lectiu ala Comarca de Llevant. Ara hem comprovat que han desaparegut les pancartes que feia dos dies que estaven penjades. Per què?

Aquest tren és d’interès públic, prioritari al pla de transports i amb estudis que assenyalen un milió d’usuaris a l’any quan arribi a Cala Rajada (calen poc més de mig milió per ser una infraestructura rendible econòmicament).

Tot i que està a mig fer, podem comprendre que hi hagi gent que es sent perjudicada per aquesta infraestructura. El que no podem endevinar són els interessos ocults d’aquells que s’amaguen rere accions antidemocràtiques que impedeixen que un col·lectiu com nosaltres pugui expresar-se lliurement a la Mallorcadel segle XXI.

Repetim, per què els que reivindicam que el tren es posi en marxa, que s’acabi, ja! hem de rebre el menyspreu, insult, i ara, el robatori per part d’un grupuscle que vista la seva pobresa argumental han decidit passar a l’acció i impedir que nosaltres poguem difondre les nostres idees en un atac roí a la llibertat d’expressió.

Consideram que amb aquests fets sols es posen en evidència aquests interessos ocults que volen retrasar l’arribada del tren i que de moment pensam que la Conselleriade Mobilitat no hi te res a veure.

Per part nostra continuarem esperonant als nostres dirigents perquè reclamin els doblers del conveni a l’Estat i acabar-ho, ja!

Fotos

 

2 pensaments a “Han desaparegut les pancartes

  1. es veu que aquests blavets són cleptòmans, abans eren només diners públics, cualque objecte o vestit…però ara també pancartes…que so fassin mirar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.