8a MARXA PEL TREN DE LLEVANT

Demà, diumenge, dia 6 de novembre, faci sol o plogui, a les 11 hores ens posarem en marxa des de la Plaça de l’Església ,a Sant Llorenç, des del Poliesportiu, a Son Carrió i des de la Delegació de l’Ajuntament, a Sa Coma, per marxar cap a Son Servera per reivindicar que es reprenguin les obres del Tren de Llevant. Hi haurà BUS per a les persones que no poden o no volen caminar.

Els batles de la comarca han anat a Madrid i al Ministeri de Foment els hi han dit que HI HA DOBLERS. Si és així, que tothom faci les passes per tal que continuïn les obres. TOTS AMB LA MARXA !

5 pensaments a “8a MARXA PEL TREN DE LLEVANT

  1. No es molt més ilegalaquesta turada de obres que mos ha fet es PP només per dellon? Si no comensam ha fer qualque cose ilegal; Nasaltre en vist arriba fins adalt, però desde fa uns quants de anys només veiem torna arrera; ha arribat se hora de comensa ha fer cosses per demostre-los com no esteim de acort en ells, si sa de sorti un poc de se legelitat sensa fer mal ha nigu, sa de sorti.

    Joan Roig

  2. Desde els anys cinquante, ses Balears son se unica regio de Europa, en que es Tren
    ha anat pre enrrera com es crains; Ha tota Europa es tren cada any se espendeix, creixen ses lines; De ses Balears basta repesa se historia. Per casulida se nostre Dreta es més viva, que se des rest de Europa?

  3. Joan: Més que un problema de legalitat o no el problema d’anar per les vies és que hi ha trams tancats i fer que gent no acostumada hagués de botar reixes o enfilar-se per un caramull de pedres era complicat. Des de la Plataforma pel Tren de Llevant no ens només ens varem plantejar que ningú es fes mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.