Nova enquesta de Card.cat

Aquesta vegada us proposam una enquesta que toca de prop el poble. Animau-vos a votar:

Què trobes del projecte esportiu ( pistes de tennis, pàdel...) que es vol dur a terme darrere del camp de futbol?

 • Innecessari (43%, 22 Vots)
 • Exagerat (35%, 18 Vots)
 • Interessant (22%, 11 Vots)

Nombre de votants: 51

Loading ... Loading ...

6 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

 1. Joan, jo tampoc sabia res. Però si fan tot això, només ens queda una cosa posar-nos un tap a la boca i deixar-nos de queixar com al.lots petits i dir que estam amb crisi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Amics meus… us contaré el que jo sé: el projecte està dividit en diferents fases. En una primera fase s’havia d’esbucar la teulera i aplanar el terreny per construir-hi pistes de pàdel i tennis (el que no sé són quantes… He sentit rumors que dues). Més endavan sé que es volien fer més coses: bar, camp de futbol-7… Però crec q el millor és que algú de l’Ajuntament o de l’oposició ens ho resumeixi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Quant ses coses se comensen en sos peu, idò les hi tenim; Això fa x anys un Ajuntement havia de compra varies corterades, es proxim en dobber havia de fer es proietta, i es proxim ajecutarlò; Però com hi ha lo que hi ha, ara no se han de equivocar, han de estudia ben estudiat es terrein, i mirar de aprofiter-lo en es maxim per se interes general. Mirau; com pereix aser se vol juntar tot en so futbol; Be, idò tenim sa Piscina, casi casi només per es externs, perquè aqui hi ha menis control i es més barato; Perquè si se afican en fer Poliespertiu, no se plantetjen fer una Piscina cuberta i sa gent en ganes de aprenda ha nadar no heura de anar a Manacor o Arta, aprofitant lo fet, i ben orgenisat, segur se li treuria més profit pes Poble, des que se li treu ara.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.