Final del torneig de tennis de Nadal

En Mateu Àngel Domenge Febrer, el nostre fidel corresponsal tennístic, ens envia el resultat de la finalíssima que es va jugar al Moleter entre en Marc Salom (de Manacor) contra en Guillem Mestre (de Sant Llorenç). Aquí teniu el resultat:

6-3 7-5 a favor d’en Marc

Cal destacar que a pesar que el resultat sembli bastant clar, en Mestre en el segon set va disposar d’un 5-2 a favor per adjuducar-se el set i forçar així un tercer round. Però en Marc va saber sobreposar-se a l’adversitat i obtenir el trofeu (que per cert ja en du un parell).

Un pensament a “Final del torneig de tennis de Nadal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.