Programa de Sant Antoni dissabte

A continuació us detallam el programa de les festes de Sant Antoni per demà dissabte:

14:00 – 14:00
FOGUERÓ I TORRADA PER ALS SOCIS DE L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE SA COMA
Al local de la 3a Edat.

19:00 – 19:00
ASSAIG DELS GOIGS DE SANT ANTONI I PRESENTACIÓ DE LES CARETES NOVES
Seguidament, torrada popular. Venda de tiquets al centre de la 3a Edat de Sant Llorenç¡ fins dia 12 de gener. Preu: 4 €. A la plaça de l’Església de Sant Llorenç. Organitza: Associació de Gent Gran de Sant Llorenç i Sobreposat de Sant Antoni.

20:00 – 20:00
DIMONIADA A SON CARRIÓ
Amb la participació de diferents colles de dimonis dels pobles veïnats. A la plaça de ca n’Apol·lònia de Son Carrió. Programa: primer ball del dimoni gros i sortida, acompanyat per tots els dimonis i la banda de música municipal, des de ca n’Apol·lònia fins a la plaça de l’Església. Encesa del fogueró a càrrec del dimoni gros i ball de tots els dimonis. Seguidament, torrada per a tothom a la plaça de l’Església i ximbombada (estau convidats a dur les vostres ximbombes per cantar).

20:00 – 21:30
ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LES BALEARS
Dissabte, 14 de gener de 2012, a les 20 h, gran concert de l’ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LES BALEARS “CIUTAT DE PALMA”, amb direcció de Salvador Brotons, i la participació del pianista Ilan Rogoff. A l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Programa del concert: Brahms: Concert per a piano núm. 2, i Prokofiev: Simfonia núm. 5. Entrada: 15 i 12 €. Reserves al tel. 971 587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.