Beneïdes a Son Carrió

Son Carrió ens queda petit el dia 17 de gener. A les 11 hores han sortit 19 carrosses, 22 comparses, cavalls i carretons, un estol de més de 40 dimonis, animals de pèl i de ploma acompanyats per la banda municipal de música de Sant Llorenç. Les tradicionals beneïdes de cada any agafen més força, els temes de les carrosses són ben pagesos representant els oficis antics: peixeteres, moliners, matancers, eres, molins d’aigua, pageses i pagesos…

Primer premi: Es molí de Sant Antoni

El primer premi ha estat per la carrossa “el molí de Sant Antoni” el segon premi per la carrossa “es forn de Sant Antoni”, el 3r per “s’era” i el 4t pel “dinar de matances”. Un punt i final a unes festes de Sant Antoni ben vives.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.