Accident d’en Nofre Neula per Sant Antoni

Desgraciadament no tot aquest Sant Antoni ha estat positiu. L’incombustible Nofre Neula, actiu a tots els actes festius del poble, va sofrir un malsortat accident quan baixava de la carrossa. En l’acció es llastimà la cama greument (trencament) i li espera una llarga recuperació. Per això des d’aquí li desitjam ànims i una ràpida recuperació.

Moments abans de l'accident

Que aviat te tornem veure enmig de la festa!!!

3 pensaments a “Accident d’en Nofre Neula per Sant Antoni

  1. De part del Sobreposat volem donar les gràcies a totes les persones, entitats i associacions que han fet possible aquest Sant Antoni. Només desitjar una bona recuperació a en Nofre i en Tolo. Visca Sant Antoni

  2. Retroenllaç: Accident del nostre dimoni | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.