Beneïdes a Sa Coma

Diumenge passat al matí, com ja és costum, es va celebrar Sant Antoni a sa Coma. Una vegada més el número de carrosses, participants i públic va créixer, per la qual cosa la gent de la costa pot estar contenta ja que de cada any van a més.

L’única cosa que s’ha de lamentar va ser el trist succés que va ocórrer a la darrera volta, quan un cavall es va descontrolar i va ferir un jove participant. Pel que sé, té una fractura (no sé de quin tipus ni gravetat) al colze, per la qual cosa seria recomenable anar un poc més alerta amb els cavalls, tan nobles però nirviosos alhora. El que és injustificable són les repetides cosses violentes que un jove domador va pegar al pobre cavall com a càstig davant de tothom.  No tenc ni idea de com es cuida un cavall, però no crec que aquesta sigui la millor forma de calmar-lo ni de tractar-lo.Aquí teniu la crònica i les fotos, que seran ampliades properament pels nostres corresponsals de Sa Coma:

Varen destacar diverses carrosses ja vistes a San Llorenç o Son Carrió ( com l’escoleta llorencina o el molí carrioner, que finalment va obtenir el primer premi); carrosses de Sa Coma, com les dues de l’escola pública Punta de n’Amer; cavalls; animals i, com no, la banda de música, Sant Antoni i els incansables dimonis.

2 pensaments a “Beneïdes a Sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.