Cursos d’informàtica Centre d’Adults

Obert el 2n termini de matrícula per als cursos d’informàtica del Centre d’adults

Fins dia 31 de gener, vos podeu inscriure a qualsevol dels cursos d’informàtica programats: Els punts de matrícula són els habituals: Centre d’adults i delegació d’Educació (Escaleta).

Els cursos als quals vos podeu apuntar es duen a terme a l’escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç i són els següents:

  • Introducció a la informàtica amb programari lliure (Ubuntu 10.04): Vocabulari bàsic i identificació de les peces, tipus de programa, sistemes operatius i aplicacions d’usuari, utilització bàsica de Linux. Duració: del 6 al 27 de febrer. Horari: els dilluns i els dimecres de 19.30 a 21 h. Preu: 36,66 €.
  • Introducció a l’ofimàtica amb programari lliure (Open Office 3): Introducció a l’ofimàtica, processador de text Writer, full de càlcul Calc, eina de presentacions Impress. Duració: del 5 al 26 de març. Horari: els dilluns i els dimecres de 19.30 a 21 h. Preu: 36,66 €.
  • Internet: navegadors, cercadors, correu electrònic, xarxes socials. Duració: del 6 al 27 de març. Horari: els dimarts i els dijous de 19.30 a 21 h. Preu: 36,66 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.