Posició del PSM en el Ple de l’Ajuntament

Avui vespre, a les 20 hores, amb l’assistència d’una desena de persones, s’ha celebrat el Ple de l’Ajuntament per tractar el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió 2011/12, de 17 de novembre de 2011.
  2. Canvi de periodicitat de les sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament i de la Comissió Assumptes Generals.
  3. Sol·licitud de l’Associació Estel de Llevant.
  4. Reglament sobre funcionament d’establiments públics i activitats recreatives i sobre activitats secundàries a l’aire lliure.
  1. Donar compte dels acords de la Junta de Govern Local i de les resolucions del batle.
  2. Precs i preguntes.

EL PSM s’ha posicionat d’aquesta manera respecte dels punts de l’ordre del dia:

  1. Vot a favor de l’aprovació de l’acta anterior.
  2. Vot en contra de la modificació de les periodicitats de les sessions plenàries. El PSM està d’acord en que els plens dels mesos de gener i maig es celebrin el 4rt dijous del mes, però no està d’acord en que els plens no es celebrin els vespres ja que considera que si es celebren a les 20 hores es facilita la participació dels ciutadans.
  3. Vot a favor de que l’Ajuntament sol·liciti de l’IMAS i de la Direcció General de Benestar i Família que consolidin el suport a l’entitat ESTEL DE LLEVANT que tracta persones amb problemes mentals.
  4. Vot en contra del Reglament sobre funcionament d’establiments públics i activitats recreatives i sobre activitats secundàries a l’aire lliure. El vot contrari és per la manera com s’ha tramitat aquest reglament (ha hagut de passar dues vegades per la comissió informativa i pel Ple).

A l’apartat de precs i preguntes, el PSM ha demanat:

  • Que es col·loqui un llum i un arrambador a l’entrada de l’escola de música de Sant Llorenç. El regidor responsable ha pres nota de la petició.
  • Que es revisi perquè el llum del poliesportiu descobert ha estat obert durant tota la nit durant una setmana. El batle ha contestat que es revisaria el rellotge automàtic.
  • Que no es permeti l’aparcament a la plaça de l’Ajuntament. El batle ha contestat que s’ha fet una experiència que ha consistit en tancar la plaça durant les vacances de Nadal i que es pot fer el mateix sempre que no hi hagi escola.
  • Que es llevin les barreres que hi ha repartides per tot el poble perquè són molestes, lletges i fan renou. El batle ha afirmat que s’està estudiant el tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.