L’Ajuntament rebrà 2,6 milions d’euros

Sant Llorenç és notícia als mitjans de comunicació de l’illa perquè rebrà 2,6 milions d’euros de part de l’Estat a causa del cobrament irregular de l’IVA. La veritat és que en temps de crisi és una molt bona notícia. Ara només falta que s’inverteixin de bona manera.  Aquí us deix l’enllaç a la notícia completa:

Notícia de Sant Llorenç al Diario de Mallorca

2 pensaments a “L’Ajuntament rebrà 2,6 milions d’euros


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Segur que no és una innocentada?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Supòs que els aporfitaran per fer més sopars i despeses de protocol aquests

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.