El PSM es congratula de la suspensió de les retallades a l’Hospital de Manacor

El PSM de Sant Llorenç es congratula de la suspensió de les retallades al servei d’urgències de l’Hospital de Manacor que havia anunciat la Conselleria de Salut. Després de la dimissió dels responsables d’urgències, de l’explicació per escrit que aquestes retallades posaven en perill l’atenció dels malalts, de la reacció de les treballadores i treballadors de l’Hospital, de la pressió exercida pels batles de la contrada i pels partits polítics a l’oposició, la consellera de Salut anuncià que deixa en suspens la baixa de cinc metges al servei d’urgències de l’Hospital de Manacor.

La política del PP de retallar els serveis públics bàsics, com sanitat o educació, només es pot combatre amb una reacció decidida dels usuaris i treballadors.

Per una vegada, el PSM aplaudeix la decisió de la consellera de Salut, ratificada pel President Bauzá, de no tocar els serveis d’urgències de l’Hospital de Manacor. Es veu que només endevinen quan rectifiquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.