Caragols

Per a dues persones: Faig uns dos-cents cinquanta caragols ben nets, a base d’aigua. Quan els tenc ben nets, sofregesc només dues voltes, un tros de carassa i un quart de pollastre, mentre a un altre foc, i a foc lent, mat els caragols.

Quan els tenc morts i es sofrit fet, ho pos tot dins una olla gran, i hi pos aigua suficient. Seguidament,  hi afegesc ses herbes de caragol, i un tros de sobrassada vella, i els deix bullir fins que els trob bens cuits. Si un dia voleu fer un extra, sofregiu un caremela per a cada sis caragols, i en posar-hi sa sobrassada, també els hi posau, i menjareu cosa bona.

Ara jo no els faig perquè no hi som, però aquests serien els meu plats de sa setmana: Menjar xinès, Fideus Secs, Llom en Col, Musclos, Pollastre a l’ast, Pop a la Gallega, Peix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.