De possessions

Pel Diario de Mallorca he vist que a Manacor (a la Torre dels Enagistes) s’ha inaugurat  una interessant exposició sobre possessions antigues de Manacor. Com que abans Sant Llorenç era Bellver i pertanyia a Manacor, hi sortim indirectament, per la qual cosa pot ser interessant visitar-la. Per exemple es diu que a Son Vives “en època medieval s’introduí el cérvol amb finalitats cinegètiques”.

Aquí us deix l’ampliació de la notícia (en realitat són dues):

Notícia de les possessions al Diario de Mallorca

Informació concreta sobre Son Vives

2 pensaments a “De possessions

  1. La meva suposada “especialitat” es redueix al traspàs del Pla parcel·lari de Pere d’Alcantara Penya sobre un mapa actual… però hi aniré (els suggeriments del director són ordres!) i en diré quelcom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.