Per què he fet vaga

Avui he fet vaga. No és el meu estil, no hi crec gaire en queixar-se d’aquesta manera, però m’hi he vist obligat. No només és la reforma laboral, és qüestió del sistema.

També aniré a la manifestació a Ciutat avui horabaixa, però no m’hi veureu al costat de cap dels dos sindicats majoritaris, són uns venuts a les ordres de Madrid.

Qui em coneix sap que sempre he pensat que el sistema capitalista és el meu just, sempre i quan es valori més qui més s’esforça i que hi hagi una igualtat de drets. Ara bé, en els darrers temps la cosa no va així.

Dos dels sectors que haurien d’estar més ben valorats que són sanitat i educació, diàriament són MALTRACTATS i pateixen unes retallades brutals.

En canvi el president de les Illes i els seus amigots més propers, en lloc de donar exemple es dediquen a pujar-se el seu sou una mitja del 25%, i tot i que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va suspendre aquesta pujada ells la recorreran, d’això a ca nostra en diem pocavergonyes.

Per altra banda, després de la manifestació de l’altra dia a favor del català a Ciutat, la portaveu del PP, Mabel Cabrer, es va dedicar a dir que tots els assistents a la manifestació erem uns radicals. D’això a ca nostra en diem ser un mal-educat.

Per resumir-ho un poc, estic tan indignat amb la reforma, com amb la manera xulesca amb que alguns es dediquen a fer política, insultant i rient-se a la cara de la seva gent.

I el més important de tot és que jo no vull per als meus fills aquesta vida que els hi estem deixant. No vull que vegin com a comportaments normals: la mentida, la xuleria, la prepotència i la mala educació que està governant aquesta societat i tampoc vull cap minva de drets laborals per a ells. Si treballam, precisament és per anar cap endavant i no cap endarrere.

Un pensament a “Per què he fet vaga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.