Rectificació sobre la notícia de la Mancomunitat de Llevant

Gràcies a la col·laboració d’en Toni Cuc (per cert, aprofit per donar-li les gràcies) hem descobert un error important: resulta que la notícia que vam posar sobre la creació de la Mancomunitat de Llevant data del 2007. Encara no sé com, vaig cometre un error gegantí, com és el de suposar que la notícia era actual quan ja tenia cinc anys.

Des d’aquí deman disculpes als nostres lectors i els deman, com ha fet en Toni Cuc,  que ens avisin de tots els errors que trobin als nostres escrits (com ha estat el cas), i així la revista guanyarà en veracitat i exactitud.

De totes maneres, ja que vaig treure aquest tema de la Mancomunitat de Llevant (que, com deia, data del 2007), voldria demanar com ha acabat aquest tema. A través dels comentaris, si algú em vol contestar, li estaré agraït. Què ha passat amb aquest projecte des del 2007?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.