Una visita a en Tolo

Ahir ni més ni manco que una vintena de llorencins pujaren a l’hospital Sant Joan de Déu a visitar en Tolo Roig (més conegut com en Pocholo). No va ser res organitzat (de fet, érem tres grups diferents), però es veu que tots pensàrem el mateix: passar la tarda amb ell. I és que s’ho mereix de bon de veres.

Els inferemers i les infermeres en veure tota la troupe, es posaren les mans al cap. Degueren pensar que pujava tot el poble en bus. Però no, justament coincidírem diferents grups: les ties i oncles d’en Tolo, que ja eren allà; la família Caldentey amb tots els menuts; i nosaltres, que ja érem dues cotxades.

Ens el vam endur a fer una volta pel passeig, aprofitant que feia un dia assolellat. I la veritat, tots vint caminant junts fèiem una bona planta. En Tolo va parèixer content (que és del que es tracta) i puc dir que setmana rere setmana va millorant un poquet.

Ànims valent!!!

 

3 pensaments a “Una visita a en Tolo

  1. Molts de anims i força per en Tolo i tota la seva familia i enhoraborna per tenir aquets grans amics,salud i que prest el puguem veure per Sant Llorenç.

  2. En paraules es imposible expresa es nostro egrimenn pes cas, i per ses continues visitas de asta de gent desconeguda per mi, que fan en es meu fill, només puc dir GRACIAS he tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.