La setmana que entram, segons el “parenòstic”

El mes d’abril és el quart mes del calendari gregorià. El seu nom prové del llatí “Aprilis”.Entram en la setmana número 16 de l’any. El temps va desbaratat i fa mal dir si caurà algun ruixat o no.Tal volta pot ploure a mitjans de setmana. La terra ho necessita de bon de veres ja que l’aigua caiguda no ha tocat a terra.

A finals de setmana el Sol lluirà 13 hores i 15 minuts. La Lluna entrarà en minvant el proper 13 d’abril a les 12 hores i 50 minuts en el signe de Capricornus.

Aquesta setmana no hi ha gaire celebracions a destacar llevat de la segona festa de Pasqua. Les segones i terceres festes solien acompanyar les celebracions més importants de l’any. Ara els governs de torn, que pareix que no tenen ni la més remota idea de la cultura popular, s’empenyen en fer desaparèixer aquestes festes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.