La setmana que entram, segons el “parenòstic”

18ª setmana de l’any. Acaba el mes d’abril i comença el mes de maig. El maig és el cinquè mes de l’any en el calendari gregorià i té 31 dies. El seu nom prové del llatí “maius” que probablement ve del nom de la deessa Maia que es festejava durant aquest mes. És el mes de les flors.A finals de la setmana el Sol ens il·luminarà 14 hores i 4 minuts. La Lluna serà plena el proper diumenge, 6 de maig, a les 5 hores i 35 minuts en el signe d’Scorpió.

El mes de maig no és un mes amb moltes festivitats destacables. El dia 1 és Sant Josep obrer, adaptació de l’Església, de la festa del treball, que se celebra en honor als màrtirs de Chicago, obrers d’una empresa nord-americana morts en aquesta ciutat l’any 1886, en dur a terme una vaga per demanar una reducció de la jornada laboral.

El dia 3 ésla Festa de la Creu, que encara se celebra a Selva i a Porreres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.