Mamaaà!, una divertida comèdia a l’auditori sa Màniga

El dissabte 5 de maig l’Auditori sa Màniga de Cala Millor estrena comèdia.

La divertídíssima comèdia de Jordi Sànchez (més conegut pel paper de Lopes a la sèrie Plats bruts de TV3, o més recentment pel d’Antonio Recio a la sèrie La que se avecina) s’estrena a Mallorca de la mà de Catalina Solivellas, que dirigeix els actors Joan Manel Vadell i Xim Vidal. Si voleu passar una estona sense maldecaps, no vos perdeu l’estrena a Cala Millor de l’esbojarrada comèdia Mamaaà!!!, el dissabte 5 de maig, a les 9 del vespre.

A Barcelona, varen ser els coneguts actors Joan Pera i Paco Moran els qui varen representar Mamaaà!!!. Allà l’obra va suposar un gran èxit de públic. De fet, a Barcelona l’obra es va representar durant dos anys (del novembre del2002 a l’abril de 2004) al Teatre Condal, un teatre emblemàtic del Paral·lel barceloní.

Aquí teniu una mica l’argument de l’obra, que sense cap dubte val la pena de veure. Una mare de 102 anys, amb una embòlia, una grip i molt poques ganes de morir-se. Un fill amb 70 anys, amb una dona mediocre i calba, una empresa que s’enfonsa per la crisi i una jubilació que no arriba. Un altre fill una mica entabanat i entrat en anys que cuida la mare, la renta, la pentina i gairebé la mata. Una testimoni de Jehovà que els visita cada dimecres, moltes llibretes i pocs estalvis, una casa que s’ha de vendre immediatament, un viatge a les Canàries…, i timbres… molts de timbres.

Les entrades de Mamaaà!!!. costen 10 € i les podeu reservar a la taquilla de sa Màniga (tel. 971 587373). Una hora de riure ben a voler!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.