Segona casserolada de l’escola Mestre Guillem Galmés

Per segona vegada, el mestres de l’escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç han sortit al carrer per protestar per les retallades en l’educació pública. En aquesta ocasió els mestres han fet una petita manifestació pels carrers del poble per fer patent la seva protesta pels retalls en educació i per defensar  la qualitat de l’ensenyament públic.

3 pensaments a “Segona casserolada de l’escola Mestre Guillem Galmés

  1. Content de veure que, encara que els qui copen els diaris són els quatre impresentables de sempre, la majoria segueix demostrant que es sap manifestar, opinar i protestar, sense necessitat de perjudicar als demés.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.