Tota fruita a son temps… cireres

Les cireres ja són aquí, madures, d’un vermell obscur, quasi negre, un dels fruits més exquisits que dóna la naturalesa (si agraden, clar està). Mèrleres i tota casta d’ocellons ho saben bé que són bones, per això no és estrany veure els cireres coberts per teles.

Com podeu apreciar en aquestes fotografies, amb les cireres, com amb els nispros de l’anterior article de “Tota fruita a son temps”, també s’hi pot fer confitura o confitades. Vaig dir que la de nispros era molt bona, encara que la de cirera és millor, per a mi no n’hi ha de més bona… pecaminosa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.