Mentides

Com era d’esperar, el Sr Rato ha dimit de Bankia. En sos seus negocis particulas ja va fracassar, quan va anar al Banc Mundial, va haver de fugir per sa cuina, i ara aquí, però tranquils, sa seva indemnització serà de dos milions i mig.Com que esteim en crisi, li haurem de tapar entre tots es seu fracàs.  Només mos costarà deu milions d’euros.

Però el Sr Rajoy troba que, com que per tot on l’ha posat es PP, la caga, s’esmena  de tenir, pau, tranquil·litat  i una ganga, en ell.  Es donar-li una bona indemnització suficient perquè no emprenyi més demanant càrrecs, i el puguin enviar a ca seva de per vida. I el Sr Rajoy va dir: “Tenim dobers per Rato”. No vaig entendre molt bé si va dir “per en Rato” o “per a rato“. Però és igual. Tot és una puta mentida; jo també estic indignat.

7 pensaments a “Mentides

 1. Idò veient la història recent de banquers a Espanya a mi em va sorprendre la ‘dimisió’. Ara mateix no arribo a recordar cap dimisio o cessament d’un directiu de qualseveol banc que des del 2008 han rebut, sense cap tipus de vergonya per qui en donava ni per qui ho rebia, una burrada de diners públics. També és cert que, així com ara sabem que el qui ho reb és Bankia, fa quatre anys ignoràvem quines entitats els rebrien (en un vergonyós intent d’opacitat en tema de diners públics).

  El que no acab d’entendre, certament Dalmau, és la indemnització. Per això xerrava de ‘dimisió’ entre cometes. El podem afegir al darrer regal que va fer en Zapatero a un directiu del Santander, Alfredo Sáez, que després de ser condemnat a presó i (sobretot) inhabilitació, fou indultat en el darrer consell de govern socialista (una vegada perdudes les eleccions), sense que ni els mitjans, ni qui ara s’alarma per lo den Rato donassin massa importància a la notícia. Tampoc s’alarmaven tant quan es varen començar a regalar diners públics als bancs al 2008. Eren altres temps… L’economia espanyola jugava a la ‘Shempions’…

  Com va dir el nostre presi de card.cat fa uns dies… les comparacions són odioses…

  • Sí que és vera i en la compració hi ha A (els ajuts d’en Zapatero igualment criticables, no te creguis) i B (la nacionalització de part d’un banc, “lo nunca visto”, ni tan sols en l’època pèssima d’en Zapatero).
   Com tu has repetit, les comparacions són odioses. I sobretot quan comparam entre pèssim i encara més pèssim.

   No anam de cap de les maneres…

  • Libel·lula, tota la raó amb el que dius. Ara, una cosa no justifica l’altra ja que hi ha més partits per votar. I si no demana-ho als grecs.

   • No ho deia com a justificació ni molt menys, sino que el que passa no em sorprèn gens, ja que en el darrers anys hi ha mesures iguals o pitjors. Lo de ses ‘comparacions’ era per seguir es joc a den Pau, en uns dels comentaris la setmana passada.

    Sobre el tema de Grècia, me costa imaginar que a Espanya un partit petit del bloc ‘dreta’ o ‘esquerra’ no recolçàs, almenys en la formació de Govern, al líder del bolc respectiu. Ara bé, en cap cas miro amb enveja la situació de desgovern i d’alguns extremismes sectaris que viu Grècia.

 2. No rebaixen se fianse en en presuntes chorisos des PP? Se derrera de Gurtel, en el Sr Correa li pasen de sisens mil, a docens mil Euros. Idò, lo que jo vos dic; Tot es una Puta Mentida. Aquest sistema ja no mos serveix. nomes seveix en es partits grosos. Hem de lluita per canviarlo.

  • Molt d’acord Joan, però el problema més gran que hi veig és que al votant de la dreta ja li va bé que el PP sigui corrupte, considera que forma part del seu ADN. El que trob pitjor és la situació del PSOE, que encara té els mateixos dirigents que fa 30 anys i no duu camí de renovar-se. La gent jove no s’hi veu representada i té unes “quotes de poder” que semblen irrenunciables: Bono, Chaves, Rubalcaba, González, Guerra… Per altra banda Esquerra Unida va pujar bastant a les darreres eleccions i sembla que seria l’únic que si podria canviar un poc un sistema actual que amnistia als rics i fa pagar fins a la darrera pesseta als pobres.

 3. Idó si, es Psoe te es mateixos liders de fa trenta anys, i lo unic que han apres es com ferse bons, perque ni siquiere, son capasos quant es PP comença ha repetir una mentida, fins que tothom se creu ques veritat ( Be no tothom ) se saben defensa; Però es des PP, Molts de apellidos, son es de despres de se guerra. Això es fruite fore tems, però ara nomes ho puc fer aixì.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.